Planinsko društvo Tolmin

Hitrostna tekma osnovnošolcev v TŠC

Tekmovanje v hitrostnem plezanju, ki ga organizira Plezalna šola Peter Mrak, bo potekalo v soboto, 22. januarja 2011 na visoki plezalni steni Tehniškega šolskega centra (TŠC) v Novi Gorici.

Organizacija in sojenje na tekmovanju bosta potekala v skladu s Tekmovalnim pravilnikom Zahodne lige. Vsi tekmovalci bodo plezali skupaj in sicer najprej kvalifikacije, najboljših 8 iz vsake kategorije pa se bo pomerilo še v četrtfinalu. Tako v kvalifikacijah kot v nadaljevanju se bo plezalo po dve smeri. Za končno uvrstitev tekmovalca se upošteva seštevek časov plezanja v obeh smereh. Tekmovalci plezajo z varovanjem z vrha in na flash.

Zbor je v avli telovadnice ob 9.00. Kvalifikacije bodo potekale od 9.30 do 10.45 ure. Četrtfinale od 10.45 do 12.30 ure. Demonstracija smeri se prične 15 min pred začetkom tekmovanja.

Štartnina za tekmovanje znaša 5 EUR na tekmovalca (8€, če bo tekmovalcev manj kot 15). V prijavnini je všteta nagrada za posameznega tekmovalca. Štartnina se plača v soboto pred začetkom tekmovanja. Informacije in prijave: Peter Mrak, tel.: 040 345 336, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Prijave s podatki: ime, priimek, klub, leto rojstva - je potrebno poslati najkasneje do četrtka, 20. januarja 2011 do 20 ure.

Vabljeni vsi mladi primorski športni plezalci!

Natisni E-naslov