Planinsko društvo Tolmin

Planinsko orientacijsko tekmovanje Štanjel 2016

b_250_150_16777215_00_images_phocagallery_2016_MLADINSKI_Orientacija-Stanijel-2016_20160402_104554.jpgV soboto 2. aprila 2016 smo se tolminski orientacisti udeležili 3. Planinskega orientacijskega tekmovanja Primorske (POT), ki je potekalo v Štanjelu. Planinsko društvo Tolmin so zastopale tri ekipe v kategoriji »Družine«.

Čeprav na teh tekmovanjih šteje predvsem dobra družba, prijetno potepanje po kraških planjavah, izziv najti kontrolne točke s pomočjo dokaj nenatančnega in zastarelega zemljevida … naj vseeno omenimo tudi dobre rezultate, ki so jih dosegle naše skupine.

Družina Pagon – Tine, Mateja in Ervin -  je osvojila 1. mesto. Družina Čujec – Alina in Sergej – si je delila 3. mesto in družina Šorli – Blaž, Mojca in Janez -  so si delili 5. mesto v kategoriji »Družine«.

Z dobro zastopanostjo in dobro orientacijo je PD Tolmin osvojilo prvo mesto v skupni razvrstitvi primorske orientacijske lige v kategoriji »Družine«.  Čestitamo!!

Naj bo to spodbuda tudi drugim planinskim družinam, da se nam na naslednjih tekmah  pridružijo pri iskanju novih izzivov v prijetni družbi  :)

Slike z dogodka si lahko ogledate v galeriji ...

Fotografije: Matej Trobec, Maruška Lenarčič, Erik Guštin in Sergej Čujec

Besedilo: Miranda Ortar

Natisni E-naslov