Planinsko društvo Tolmin

Občni zbor Postaja GRS Tolmin - 2015

b_250_150_16777215_00_images_stories_grs_GRS_15_Zbor_GRS_2014_1.jpgSredi januarja smo tolminski gorski reševalci opravili inventuro preteklega leta ali drugače povedano 16.1.2015 smo se  zbrali v Zatolminu v Okrepčevalnici Korita na rednem letnem občnem zboru.

 

 Devetintrideset se nas je zbralo, s svojo prisotnostjo pa so občni zbor počastili tudi gostje - Potočnik Igor, predsednik GRZS, Brežan Uroš, župan Občine Tolmin, Miklavič Marko, podžupan občine Kobarid,  Trampuž Lučana, vodja ReCO Nova Gorica, Vračun Danijel, komandir PP Tolmin, Dakskobler Jože, poveljnik OŠ CZ Tolmin, Černigoj Jošt, svetovalec za CZ občine Ajdovščina, Brešan Milena, predsednica PD Tolmin ter Leban Milan in Brovč Ivan, predstavnika DPL Posočje.

Prisotnim so bila predstavljena poročila o delu postaje v preteklem letu, o planu dela v prihodnje in o finančnem stanju.  Besedo so dobili tudi povabljeni gosti, ki so, vsak s svojimi besedami, opisali svoje videnje opravljenega dela in sodelovanja tako v pretekli kot tudi v prihajajoči sezoni.

 Po večerji pa so pobudo prevzeli člani "hišnega benda", kot so se naši zamejci Kraški ovčarji sami izrazili, in poskrbeli, da so se reševalci po naporni sezoni lahko v miru sprostili in se poveselili. Druženje je trajalo dolgo, dolgo čez polnoč, tako kot je bila dolga sezona. 

Več fotografij si lahko ogledate tukaj.

Besedilo in foto: Miljko Lesjak

 

Natisni E-naslov