Planinsko društvo Tolmin

Gremo v hribe na planini Razor

Včerajšnja prieditev Gremo v hribe na planini Razor je zelo lepo uspela. Hvala ekipi Gremo v hribe in vodstvu Pivavarne Laško, skupaj smo izvedli res lepo prireditev in prispevali v dober namen za naše gorske reševalce. Obljubili smo, da se še srečamo, do takrat pa srečno!

Zapis na FB strani Gremo v hribe:
Za nami je še en čudovit dan preživet v družbi prijateljev planincev, reševalcev Gorske reševalne postaje Tolmin, izjemne oskrbniške ekipe Koča na planini Razor in članov Planinsko društvo Tolmin. HVALA vsem ?. Bili ste izjemni in vaši konci so resnično pravljično lepi! ?Vreme nam je služilo in domov smo se vrnili z novimi izkušnjami, znanji in spoznanji, naša prijateljstva pa so se še utrdila. Skoraj 500 se nas je zbralo in skupaj smo prispevali k donaciji za tolminske gorske "superjunake".

V spodnji galeriji je nekaj utrinkov, ki nas bodo spominjali na pozitivno energijo poletnega dne preživetega v hribih. Veseli bomo vaših komentarjev, tudi slikovnih. Reportaža z več fotografijami sledi v naslednjih dneh, med tem, ko se že pripravljamo za naslednji dogodek #gremovhribe. 24. avgusta se bomo podali proti Kosijevemu domu na Vogarju. Se vidimo!

Natisni E-naslov